Lehtikaalimuhennos

Lehtikaalimuhennos

öljyä
150 g lehtikaalia karkeasti rouhittuna
1-2 kesäsipulia 
1 valkosipulinkynsi
tilkka vettä
1 dl ruokakermaa
suolaa, pippuria

Kuullota lehtikaalisilppua ja sipuleita öljyssä, lisää tilkka vetta ja anna hautua kannan alla. Lisää kerma noin kymmenen minuutin kuluttua ja anna hautua vielä 5-10 minuuttia. Tarjoa lisäkkeenä.

lehtikaalimuhennos

Comments: 1

  1. Ostin mustakaalia jossa kehotettiin hakemaan reseptejä sivuiltanne.en löytänyt.pyytäisin teitä lähetämään minulle niitä.kiitos vaivannäöstänne.

Vastaa käyttäjälle Marja Laaksonen Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>