Lehtikaalipesto

Lehtikaalipesto

150 g keitettyä lehtikaalia
50 g siemeniä (auringonkukan, pinjan tms)
75 g raastettua parmesaania
1 dl rypsiöljyä
1 valkosipulinkynsi
suolaa, pippuria

Laita tehosekoittimeen pari minuuttia keitetyt lehtikaalit ja tilkka vettä. Lisää muut aineet, anna tehosekoittimen käydä, kunnes massa on tasaista. Pakkaa lasipurkkeihin. Pesto säilyy jääkaapissa muutaman päivän.

 

lehtikaalipesto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>