Lehtikaalisipsit

Lehtikaalisipsit

n. 125 g lehtikaalia
2-3 rkl oliiviöljyä
suolaa oman maun mukaan

Pese lehtikaali ja kuivaa se esimerkiksi talouspaperiin. Poista kova lehtiruoti. Revi sitten kaali noin 7 cm pitkiksi paloiksi ja kierittele palat kulhossa suolan ja oliiviöljyn kanssa.

Nostele kaalin palat uunipellille leivinpaperin päälle väljästi. Paista 150 asteisessa uunissa 20 min. Kääntele välillä lehtiä ja tarkkaile, etteivät ne pääse palamaan. Ne ovat valmiita, kun reunat ovat vähän ruskistuneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>